OKUL-AİLE BİRLİĞİ KARARI İLE OKULUMUZ KIYAFET RENKLERİ DEĞİŞTİ.

Kaklık İlkokulu Okul -Aile Bir. Heyeti, 14.10.2021 tarihindeki Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısında okulumuzda kıyafet renk değişikliği uygulamasının  belirlenmesi amacıyla eski kıyafetin değişimi yönünde karar çıkmış, bu karara istinaden okul kıayafetinin renk değişim kararını almıştır.

1- Kıyafetlerde renkler, erkeklerin ve kızların giyecekleri  beli lastikli, diz üstü cebi olan bej (renk) kanvas pantolon  , erkek ve kız öğrencilerin giyecekleri tişört, sweet ve hırka ise zemin kırmızı (renk) olması seçtiğimiz renklerdir,

2-   Bütün öğrencilerin; üst kıyafeti kırmızı uzun kollu ve kısa kollu olmak üzere lakost tarzı yakalı sweet olacaktır.Sweet ve tişörtlerin yakaları  çizgili ve iki düğmelidir. Ayrıca hırkada kırmızı yaka, gövde kısmı  kırmızı ve kolları lacivert, cepli olacaktır.

Hırka ve Sweette ön sol kısmında Kaklık İlkokulu Amblemi olacaktır.

Kızlara kanvas kumaştan bej renkli Şort Etek olacaktır.

Kızlar isterse pantolon da giyebileceklerdir.

Erkek ve kızlarda beli lastikli, diz üstü cebi olan bej pantolon

Giymeleri karar altına alınmıştır