Okulumuz 3/C sınıfı öğretmeni Aysun GÜNGÖRMÜŞ tarafından yürütülen TALE OF THE WORLD adlı eTwinning projesi kapsamında hedeflenen etkinlikler yapılmaya devam ediyor.

Bu projenin asıl amaçlarından biri çocukların karakter gelişimine destek sunmaktır. Farklı kültürleri, o kültüre ait masalları öğrenerek genel insani ahlak çerçevesinde bir gelişim sağlamaları amaçlanmaktadır. Kültürel ögeleri deneyimlerken bilişim ve teknolojiden yaralanarak geçmiş ile geleceği buluşturmayı hedeflemektedir. Disiplinler arası çalışarak masal kahramanları ile kazanımları buluşturmak, ilköğretim programını daha anlaşılır hale getirmek istenmektedir. Yine bu proje kapsamında öğrenciler yöresel masal anlatımları gerçekleştirmişlerdir.